ΑΕΛ: Πρώτη φορά για φέτος

ΑΕΛ: Πρώτη φορά για φέτος

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα για πρώτη φορά φέτος, μένοντας στο μηδέν στον τελευταίο αγώνα με την Ανόρθωση.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές σκόραραν τουλάχιστον ένα γκολ, με εξαίρεση τον αγώνα με τον Απόλλωνα που δεν ξεκίνησε.

Πλέον για την ΑΕΛ ακολουθούν άλλα δύο ντέρμπι. Η ομάδα του Κόλμαν θα προσπαθήσει να πάρει βαθμολογικό κέρδος από τα δύο παιχνίδια για να κυνηγήσει μια θέση στην εξάδα.

Ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας την Κυριακή και ακολούθως θα φιλοξενήσει τον Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Παγκόσμια Κατάταξη: Μία δεκάδα Κυπρίων αθλητών και αθλητριών στους κορυφαίους 100!

Παγκόσμια Κατάταξη: Μία δεκάδα Κυπρίων αθλητών και αθλητριών στους κορυφαίους 100!

Μόλις πριν από περίπου δύο εβδομάδες ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στον κλειστό στίβο και σιγά – σιγά οι αθλητές και οι αθλήτριες μπαίνουν στην αγωνιστική χρονιά τού ανοιχτού στίβου.