«Έχουμε σπουδαίο και ποιοτικό ρόστερ... είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες»

«Έχουμε σπουδαίο και ποιοτικό ρόστερ... είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες»

Ο Εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στη Cytavison πριν τον αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα μετά από τα αποτελέσματα του τελευταίου καιρού, είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες. Για βελτίωση και σε θέμα ψυχολογίας. Θα είναι δύσκολο ματς, θέλουμε να δούμε την ομάδα μας να κυριαρχεί και να παίρνει τους 3 βαθμούς.

Σπουδαίο επίτευγμα για τον Μπέζους που είναι σήμερα στην αποστολή, δεν ήταν εύκολο αυτό που έκανε ήταν δύσκολο. Δεν ήθελε να τελειώσει την καριέρα του, είναι σημαντική μέρα γι’ αυτόν. Όποτε κρίνει ο προπονητής ότι μπορεί να παίξει θα τον χρησιμοποιήσει.

Τα ίδια δεδομένα και με Μουσιαλόφσκι. Ο Γιόβετιτς είχε μία ενόχληση λίγο πριν τελειώσει η χθεσινή προπόνηση, θα περάσει από εξετάσεις, δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Το ίδιο ισχύει για Ατζίλι και Σίμιτς, δεν φαίνονται σοβαροί τραυματισμοί.

Έχουμε σπουδαίο και ποιοτικό ρόστερ, περιμένουμε και στο γήπεδο η ομάδα να επανέλθει στις νίκες, να την απολαμβάνει ο κόσμος».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ατσάλινη Νιούκαστλ των δέκα παικτών, σόκαρε τη Γιουνάιτεντ με γκολάρα στο 90'!

Ατσάλινη Νιούκαστλ των δέκα παικτών, σόκαρε τη Γιουνάιτεντ με γκολάρα στο 90'!

Παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησής της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Νιούκαστλ πήρε τη νίκη με 2-1, χάρη σε μια γκολάρα του Οσούλα στο 90'!