Πράσινο πάρτι στο Εδιμβούργο από το μεσημέρι - Που θα στήσουν το pregame οι Ομονοιάτες

Πράσινο πάρτι στο Εδιμβούργο από το μεσημέρι - Που θα στήσουν το pregame οι Ομονοιάτες

Κάλεσμα από τους οργανωμένους οπαδούς της Ομόνοιας για το σημερινό pregame στο Εδιμβούργο πριν το παιχνίδι με τη Χαρτς για το Conference League.

Αναλυτικά:

«Στις 24 Οκτωβρίου, την μέρα του παιχνιδιού, το Pre Game θα ξεκινήσει στις 13:00 (τοπική ώρα) στο Grassmarket Avenue, Edinburgh old town.

Φτιαχνόμαστε κατάλληλα και στις 15:45 (τοπική ώρα) ξεκινάει η πορεία προς το γήπεδο όπου με την φωνή όλων μας θα κάνουμε τους κατοίκους της πόλης να καταλάβουν τι εστί ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού για 90 Λεπτά ΑΠΑΝΤΕΣ ακολουθούν τις οδηγίες του Οργανωτή για να κάνουμε το γήπεδο έδρα μας!

ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ - ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Υ.Γ. Όσοι δεν θα ταξιδέψουν μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τα υπόλοιπα αδέρφια στο Fan Club Lakatamias. - ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ -».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Θα είχε κουρευτεί αν ήταν Ομονοιάτης ο γνωστός φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Θα είχε κουρευτεί αν ήταν Ομονοιάτης ο γνωστός φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο γνωστός φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος έχει πάνω από έναν χρόνο να κουρευτεί, καθώς υποσχέθηκε να μην κόψει τα μαλλιά του μέχρι η ομάδα του να πετύχει πέντε συνεχόμενες νίκες.