Τουλάχιστον να... προβάλουμε αντίσταση

Τουλάχιστον να... προβάλουμε αντίσταση

Λυπόμαστε που το λέμε, αλλά η εικόνα της Εθνικής Κύπρου κόντρα στη Ρουμανία, δεν μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για θετικό αποτέλεσμα στο αποψινό (15/10, 21:45) παιχνίδι με αντίπαλο το Κόσοβο στην έδρα του.

Αυτό που ελπίζουμε να συμβεί, είναι να δούμε την Εθνική μας ομάδα τουλάχιστον να... προβάλλει αντίσταση και να μη χάσει με κάτω τα χέρια από το πρώτο ημίχρονο όπως συνέβη (και) στο ματς με τη Ρουμανία και να εύχεται ο αντίπαλος να κατεβάσει ταχύτητα στην επανάληψη για να μην ξεφύγει το σκορ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει σίγουρα πολύ δύσκολο έργο και θα πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα στη συνέχεια για να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ι.Ι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πρέπει όντως να πίνεις 8 ποτήρια νερό την ημέρα;

Πρέπει όντως να πίνεις 8 ποτήρια νερό την ημέρα;

Το “8 ποτήρια νερό την ημέρα” είναι ίσως η πιο γνωστή συμβουλή γύρω από την ενυδάτωση. Η πραγματικότητα όμως είναι λίγο πιο σύνθετη.