Ο «δικός» μας Ιβάν και οι Παναθηναϊκοί…

Ο «δικός» μας Ιβάν και οι Παναθηναϊκοί…

Με αφορμή το επικό διπλό της Ελλάδος στο «Γουέμπλει», οπαδοί του ΠΑΟ όταν έβλεπαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πανηγυρίζει, ενδεχομένως να έκαναν και μερικές «άλλες σκέψεις».

Μια απ’ αυτές, ίσως να ήταν η απόφαση του Αλαφούζου να τον αποδεσμεύσει από τον πάγκο του ΠΑΟ τα περασμένα Χριστούγεννα.

Από τότε που έφυγε ο Πογέτ, ήταν ουσιαστικά «καπαρωμένος» από την ΕΠΟ ο Σερβοέλληνας τεχνικός, επίσημα ανέλαβε καθήκοντα πριν δυόμισι μήνες (1η Αυγούστου).

Βλέποντας την… φιγούρα του Γιοβάνοβιτς, αμέσως μετά το χθεσινό θρίαμβο επί των Άγγλων στο Λονδίνο, νιώσαμε λίγη περισσότερη χαρά. Επειδή δούλεψε για μερικά χρόνια στο νησί, πολλοί από μας, τον νιώθουμε (και) «δικό» μας άνθρωπο!

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συγκλονίζει ο Πολονάρα: «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Συγκλονίζει ο Πολονάρα: «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Ο Ακίλε Πολονάρα μάχεται θαρραλέα με τον καρκίνο και λίγο πριν εκδοθεί το βιβλίο του, όπου προφανώς θα αποκαλυφθούν τα πάντα σχετικά με τον πολυτάραχο και γεμάτο αγωνία βίο του, παραχώρησε μία αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη.