H καλαθοσφαιρική Ανόρθωση παίζει στα κανάλια της Cablenet

H καλαθοσφαιρική Ανόρθωση παίζει στα κανάλια της Cablenet

Η Μεγάλη Κυρία εξασφάλισε την πρόκρισή της στους ομίλους του FIBA Europe Cup και η Cablenet θα φέρει κοντά σας τους τρεις εντός έδρας αγώνες που θα γίνουν στο Κίτιον.

Η αρχή γίνεται σήμερα 8/10, με την Ανόρθωση να υποδέχεται την Patrioti Levice από την Σλοβακία στις 20:00. Το δεύτερο παιχνίδι του ομίλου επί Κυπριακού εδάφους είναι κόντρα στην Bursaspor Τουρκίας που θα διεξαχθεί στις 6/11, ενώ η τριπλέτα αγώνων θα ολοκληρωθεί στις 13/11 με την Casademont Zaragoza Ισπανίας.

Η Cablenet είναι έμπρακτα στο πλευρό της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης και έτσι ετοιμάζεται να φέρει κοντά σας συναρπαστικούς Ευρωπαϊκούς αγώνες, σε μια ιστορική στιγμή για το προσφυγικό σωματείο. Ανόρθωση - Patrioti Levice 20:00 (CablenetSports3).

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το ξεκαθάρισε για Οντουμπάτζο ο Μπεργκ

Το ξεκαθάρισε για Οντουμπάτζο ο Μπεργκ

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ρωτήθηκε στην αποψινή συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του αγώνα με την Καϊράτ, για την κατάσταση του Οντουμπάτζο και θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς με τους Καζάκους.