Τον έφερε για να κάνει τη διαφορά και με την Ομόνοια ήταν ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ!

Τον έφερε για να κάνει τη διαφορά και με την Ομόνοια ήταν ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ!

Πρωταγωνιστής και καθοριστικός στο ντέρμπι με την Ομόνοια ο Γκιόργκι Κβιλιτάια.

Ο Σπιλέφσκι ήθελε διακαώς να ντύσει τον Γεωργιανό στα πράσινα του Άρη και στο ματς με την Ομόνοια φάνηκε το γιατί.

Ο Κβίλι κτύπησε σε καίρια σημεία και έδειξε την ποιότητα αλλά και το κρύο αίμα του σε δύο κρίσιμες φάσεις με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Στο πρώτο γκολ με τον Κουλιμπαλί στους... ώμους του νίκησε τον Φαμπιάνο με μια εξαιρετική κεφαλιά αλλάζοντας τη ροή του αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι στα προηγούμενα λεπτά η Ομόνοια είχε απειλήσει δις με τον Κακουλλή όμως αυτό το γκολ της έκοψε την φόρα.

Στη συνέχεια ο Άρης έχασε πέναλτι με τον Φαμπιάνο να αποκρούει την εκτέλεση του Μαγιαμπέλα όμως στο 51' η μπάλα στήθηκε ξανά στην άσπρη βούλα με τον Κβιλιτάια να αναλαμβάνει αυτή την φορά να νικήσει τον πορτιέρο της Ομόνοιας. Με κρύο αίμα εκτέλεσε ο 31χρονος φορ και έγειρε την πλάστιγγα για τα καλά υπέρ του Άρη.

Σε ένα πιο γενικό πλαίσιο, ο Άρης πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη που του δίνει ψυχολογία και έδειξε ότι θα είναι και φέτος διεκδικητικός.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ανακοίνωση ΚΟΑ για το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο Κολυμβητήριο Λεμεσού κατά τη διάρκεια μαθήματος

Ανακοίνωση ΚΟΑ για το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο Κολυμβητήριο Λεμεσού κατά τη διάρκεια μαθήματος

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΚΟΑ ενημερώνει για το σοβαρό περιστατικό που συνέβη χθες (03/12) στο Κολυμβητήριο Λεμεσού κατά τη διάρκεια μαθήματος του Προγράμματος ΑΓΟ (Αθλητισμός Για Όλους) «Παιδί και Κολύμπι».