Παίρνει την μπάλα ΣΠΙΤΙ του ο Μακρής - «Θέλουμε χρόνο, χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο μας»

Παίρνει την μπάλα ΣΠΙΤΙ του ο Μακρής - «Θέλουμε χρόνο, χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο μας»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Εθνικό Άχνας, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Ανδρέας Μακρής, ο οποίος μετά από τα τρία τέρματα που σημείωσε, θα πάρει την μπάλα του αγώνα σπίτι του!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα και θέλαμε σήμερα να κερδίσουμε. Ήταν δύσκολη νίκη παρά το 5-2. Θέλουμε χρόνο, γιατί η ομάδα έχει χτιστεί με 17-18 νέους παίκτες και χρειάζεται υπομονή, αυτό ζητάμε από τον κόσμο μας που ξέρουμε πόσο απαιτητικός είναι».

Για το αν είναι το πρώτο του χατ-τρικ: «Είναι το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα μου. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που δεν ξεκίνησα στην ενδεκάδα φέτος και ελπίζω αυτή η μπάλα που θα την πάρω σπίτι μου, να με βοηθήσει στη συνέχεια. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που ήταν στο γήπεδο και απόψε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η ατάκα-φωτιά που ξεχώρισε από την ανακοίνωση της ΑΕΛ

Η ατάκα-φωτιά που ξεχώρισε από την ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Αναξιοπιστία, προχειρότητα και πλήρης αδυναμία των πειθαρχικών οργάνων της ΚΟΠ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΑΕΛ για την απόφαση του Εφετείου και του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ.