Δύο γκολ ο Μέσι, πρώτη στην κανονική περίοδο η Ίντερ Μαϊάμι

Δύο γκολ ο Μέσι, πρώτη στην κανονική περίοδο η Ίντερ Μαϊάμι

Με δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι επικράτησε στο Οχάϊο των πρωταθλητών Κολόμπους Κρου με 3-2 και εξασφάλισε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα του MLS στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Με αυτήν την νίκη η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε την «ασπίδα των φιλάθλων», το τρόπαιο που απονέμεται στην ομάδα που παρουσιάζει το καλύτερο ρεκόρ στο τέλος του πρωταθλήματος και πριν από τα πλέι οφ, που θα κρίνει τον πρωταθλητή από τις 23 Οκτωβρίου.

 

Ο 37χρονος Αργεντινός, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από δίμηνη διακοπή λόγω τραυματισμού, έχει σημειώσει 17 γκολ κι έχει «μοιράσει» 15 ασίστ σε 17 αγώνες πρωταθλήματος την εφετινή σεζόν.

«Είμαι χαρούμενος που πέτυχα αυτόν τον πρώτο στόχο και που μπορώ να σκεφθώ τι θα ακολουθήσει», δήλωσε ο Μέσι στο Apple TV, τονίζοντας ότι η ομάδα του «επικράτησε ενός σκληρού αντιπάλου».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.