Άρσεναλ με παρόν και μέλλον, πέταξε με πεντάρα στους «16» - Άνετη πρόκριση για Λίβερπουλ!

Άρσεναλ με παρόν και μέλλον, πέταξε με πεντάρα στους «16» - Άνετη πρόκριση για Λίβερπουλ!

Με τα νιάτα διέλυσε την Μπόλτον η Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με το εμφατικό 5-1, με τον 17χρονο Νουανέρι να πετυχαίνει τα δυο γκολ, αλλά και τον 16χρονο Τζακ Πόρτερ να κάθεται κάτω από την εστία, αποτελώντας τον νεότερο παίκτη που έχει φορέσει την φανέλα της Άρσεναλ.

Η Λίβερπουλ από την άλλη, νίκησε με το ίδιο σκορ (5-1) τη Γουέστ Χαμ και την… έστειλε σπίτι της! Με 10 οι φιλοξενούμενοι από το 76’ μετά την αποβολή του Άλβαρες.

Ο Ράις λοιπόν στο Έμιρεϊτς άνοιξε το σκορ για την Άρσεναλ, με τον Ναουνέρι να χτυπάει στο 37’ και στο 49’ για το 3-0. Η Μπόλτον μείωσε στο 53’ με τον Κόλινς, ενώ ο Στέρλινγκ στο 64ο λεπτό έγραψε το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Χάβερτς στο 77’.

Από την άλλη στο Άνφιλντ, ο Κουάνσα στο 21’ έστειλε άθελά του την μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 1-0 της Γουέστ Χαμ, με τον Ντιόγκο Κόστα στο 25’ και στο 49’ να γράφει το 2-1 για τους reds. Ο Σαλάχ στο 74ο λεπτό έγραψε το 3-1 για την ομάδα του Σλοτ, ο Χάκπο στο 90' το 4-1, ενώ δεν σταμάτησε εκεί και στο 90+3' έβαλε το κερασάκι για το εμφατικό 5-1!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

Σύμφωνα με το El Chiringuito, η Ρεάλ έχει ετοιμάσει μια έκθεση για τη FIFA σχετικά με τη διαιτησία στην Ισπανία κατά την εποχή του “Νεγκρέιρα”.

BEST OF THEMASPORTS