Θέλει επάνοδο στις νίκες (Πιθανή εντεκάδα)

Θέλει επάνοδο στις νίκες (Πιθανή εντεκάδα)

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί κόντρα στον Εθνικό αλλά πρέπει να το αποδείξει

Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Ομόνοια ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να κρατήσει η ΑΕΚ σε ένα ματς που έχασε. Εκείνη την εμφάνιση πρέπει να έχει και απόψε κόντρα στον Εθνικό έτσι ώστε να κερδίσει και να ανέβει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. 

Η ομάδα του Χενινγκ Μπεργκ παρουσιάζει βελτίωση με τον ίδιο στον πάγκο και αυτό δίνει την αισιοδοξία στον κόσμο ότι μπορεί η ομάδα να γίνει καλύτερη.  Το ματς με τον Εθνικό έχει πολλές παγίδες και μόνο μια σοβαρή ΑΕΚ μπορεί να τα καταφέρει. 

Στα αγωνιστικά νέα ο Άνχελ Γκαρσία είναι εκτός,  ενώ επιστρέφει ο Ναούμ. 

Πιθανή εντεκάδα:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης με τετράδα στην άμυνα τους Εκπολό,  Μιλίσεβιτς, Ρομπέρζ και Μιραμόν. Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν Ροντέν, Λέδες και Πονς και στην επίθεση Σολ, Φαράζ και Αιτόρ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ζητά τη βοήθεια των οπαδών της και θέτει σε ψηφοφορία τα καλύτερα γκολ του Σαλάχ με την κόκκινη φανέλα για την ανάδειξη του κορυφαίου, ενόψει και του αποχαιρετισμού του «Φαραώ».