Χειροπέδες και σε 20χρονο για παράνομη είσοδο στο Απόλλων-ΑΕΛ

Χειροπέδες και σε 20χρονο για παράνομη είσοδο στο Απόλλων-ΑΕΛ

Άλλο ένα πρόσωπο ηλικίας 20 ετών, συνελήφθη σήμερα σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο, παρακώλυσης και ματαίωσης αγώνα, και άλλων αδικημάτων, αναφορικά με τα επεισόδια βίας που διαπράχθηκαν σε σχέση με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΕΛ, στο στάδιο «Alphamega Stadium», στη Λεμεσό, την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, τη Δευτέρα και την Τρίτη, 16 και 17 Σεπτεμβρίου, 2024, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες αναζητούμενων προσώπων, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων τους και στον εντοπισμό τους.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις

Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.