Επέστρεψαν με πολλές διακρίσεις

Επέστρεψαν με πολλές διακρίσεις

Επέστρεψε ψες (16/9) με πολλές διακρίσεις και περηφάνεια η Αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών, η οποία έλαβε μέρος στους Διεθνείς Αγώνες Μάλτας.

Οι Αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τις 12 – 15 Σεπτεμβρίου 2024, και την Κυπριακή Αποστολή εκπροσώπησαν 11 αθλητές/ριες, 5 συνοδοί/προπονητές και 1 Αρχηγός Αποστολής.

Οι αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος στο άθλημα της κολύμβησης, της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, του στίβου και του bocce.

Συγκεκριμένα κατέκτησαν σημαντικές επιτυχίες στα πιο κάτω αθλήματα:

Κολύμβηση: 1 Χρυσό, 2 Αργυρά

Στίβος: 4 χρυσά, 5 Αργυρά, 2 Χάλκινα

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: 1 Αργυρό, 1 Χάλκινο

Bocce: 5η θέση στο διπλό.

Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν για άλλη μια φορά να μας κάνουν περήφανους, όχι μόνο για τις διακρίσεις τους αλλά κυρίως για τη συμμετοχή τους και το ήθος τους.

Μια τόσο μικρή χώρα αλλά με τόσο μεγάλους αθλητές, οι οποίοι καθημερινά μας διδάσκουν πολλά με τη δύναμη της θέλησης και της αποφασιστικότητάς τους.

Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη για την Τσέλσι, που πέταξε βαθμούς (2-2) ξανά στην έδρα της, αυτή τη φορά κόντρα στην Μπόρνμουθ. Μεγάλες εκτός έδρας νίκες για Έβερτον και Νιούκαστλ!