Τρεις τραυματίες αστυνομικοί μετά από επεισόδια έξω από το στάδιο Αλφαμέγα

Τρεις τραυματίες αστυνομικοί μετά από επεισόδια έξω από το στάδιο Αλφαμέγα

Μετά την οριστική αναβολή στο ντέρμπι Απόλλων - ΑΕΛ προέκυψαν και επεισόδια κατά την αποχώρηση των οπαδών.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών, τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί. Έπεσαν πέτρες και μολότοφ. Πληροφορίες για χρήση και του «ΑΙΑΝΤΑ» από μεριάς της Αστυνομίας. Ζημιές σημειώθηκαν και σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα έξω από το γήπεδο.

Η Αστυνομία ενημέρωσε στις 19:50 ότι ο αγώνας στο στάδιο Αλφαμέγα δεν θα ξεκινήσει μετά από 50 λεπτά καθυστέρησης.

Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει ο Αθλητικός Δικαστής  που θα στηριχθεί  πρωτίστως στην έκθεση του διαιτητή, του παρατηρητή και της Αστυνομίας. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια Αραδίππου 0-2 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

LIVE: Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια Αραδίππου 0-2 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου αντιμετωπίζει Ομόνοια Αραδίππου ενόψει της 9ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.