Η UEFA απειλεί την Αγγλία με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Η UEFA απειλεί την Αγγλία με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Η πρόθεση του πρωθυπουργού της Αγγλίας, Κιρ Στάρμερ, να παρέμβει στο αυτοδιοίκητο του αγγλικού ποδοσφαίρου, θέτει σε κίνδυνο την παρουσία της εθνικής ομάδας της χώρας στο Euro του 2028!

 

Ο στόχος της βρετανικής κυβέρνησης είναι να επιτραπεί στον Βασιλιά Κάρολο να παρακάμπτει αποφάσεις των συλλόγων όσον αφορά τα τηλεοπτικά έσοδα.

 

«Είναι θεμελιώδης προϋπόθεση η αυτονομία και ακεραιότητα του ποδοσφαίρου» ξεκαθαρίζει ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, σε επιστολή του προς τη γραμματέα Πολιτισμού, Λίσα Νάντι, όπως τονίζει το δημοσίευμα.

 

«Καθίσταται ξεκάθαρο ότι η UEFA έχει το μάτι της στραμμένο προς την FA για τον τρόπο λειτουργίας της και είναι πανέτοιμη να επέμβει…» τόνισε στους Times άνθρωπος της Ομοσπονδίας.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αιχμές για Κούμα και Κρις Τριανταφυλλίδη από Ομόνοια!

Αιχμές για Κούμα και Κρις Τριανταφυλλίδη από Ομόνοια!

Στη μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια για την υπόθεση Γέσπερ Γιάνσον, αφήνει σε ένα κομμάτι της ανακοίνωσης της, αιχμές για τον τέως πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, αλλά και για τον Δικηγόρο Κρις Τριανταφυλλίδη.