400 πακέτα για το Sold Out – Εντυπωσιακή προπώληση για το τουρνουά payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης»

400 πακέτα για το Sold Out – Εντυπωσιακή προπώληση για το τουρνουά payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Εντυπωσιακοί είναι οι ρυθμοί διάθεσης των πακέτων εισιτηρίων για το τουρνουά Payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης» τις τελευταίες μέρες, με την κάθοδο του Παναθηναϊκού AKTOR να αποτελεί πόλο έλξης.

Οι φίλοι των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας στην Κύπρο και άλλοι λάτρεις της καλαθόσφαιρας, αξιοποιώντας τη μοναδική ευκαιρία που δίνει το τουρνουά Payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης», έχουν δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ προπώλησης των πακέτων εισιτηρίων που ξεπέρασε κατά πολύ κάθε προηγούμενο.

Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία καταγραφή από τη διαδικτυακή διάθεση των πακέτων εισιτηρίων, έχουν απομείνει μόλις 400 πακέτα τα οποία εκτιμάται πως θα γίνουν ανάρπαστα.

Σε περίπτωση που παραμείνουν αδιάθετα πακέτα εισιτηρίων, θα υπάρχουν ημερήσια εισιτήρια στα εκδοτήρια του γηπέδου τις μέρες τρων αγώνων. Σχετική ενημέρωση για το κατά πόσο θα ανοίξουν τα εκδοτήρια για ημερήσια εισιτήρια, θα υπάρχει από το Facebook Page της διοργάνωσης.

Όσοι προλάβουν λοιπόν, μπορούν να κλείσουν θέση για το τουρνουά payabl. «Νεόφυτος Χανδριώτης», με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού AKTOR, της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Μπάγερν Μονάχου στο soldoutticketbox, για να απολαύσουν θέαμα ψηλού επιπέδου.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.