«Στον δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές του σωματείου μας - Το λένε οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία...»

«Στον δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές του σωματείου μας - Το λένε οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία...»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας Δημήτρης Γρηγόρη μίλησε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ των οργανωμένων οπαδών της ομάδας στο «Ηλίας Πούλλος».

«Συγχαίρω τους αιώνια πιστούς για την εκδήλωση. Χρειάζεται κόπος, δουλειά, οργάνωση και κυρίως εθελοντισμός για να διοργανωθεί αυτή η εκδήλωση και μπράβο σας που για αυτή την επιτυχία. Χαιρετίζουμε την προσπάθεια για να μεγαλώνει και να εδραιώνεται το νεοσύστατο σύνολο. Δεν είναι εύκολο καθώς ξεκινήσατε κάτι εντελώς καινούργιο όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και αφήνουν υποσχέσεις για κάτι πολύ μεγάλο για το μέλλον.

Είναι απαραίτητο το οργανωμένο σύνολο των οπαδών της Ομόνοιας να κινείται στα πλαίσια των ιδανικών και αξιών αυτού του μεγάλου συλλόγου. Μακριά από κάθε μορφή βίας, διακρίσεων και παραβατικών συμπεριφορών. Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που διαπιστώνουμε ότι είστε αποφασισμένοι να διαφυλάξετε σαν κόρη οφθαλμού αυτά τα ιδανικά και τις αξίες και να κρατήσετε την οργανωμένη μας κερκίδα στον δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές του σωματείου μας. Ένα άλλο σημείο που θέλω να σταθώ είναι η πολύ καλή επικοινωνία που έχουμε αναπτύξει που μας βοήθησε να διαχειριστούμε μαζί με επιτυχία ορισμένα σοβαρά ζητήματα.

Άφησα για το τέλος κάτι πολύ σημαντικό, η βοήθεια που δίνεται ως οργανωμένο σύνολο στην ομάδα είναι μεγάλη και πολύτιμη. Αυτό άλλωστε λένε οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία».

Γέμισε το «Ηλίας Πούλλος» στο Fan Day των οπαδών της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.