Μπρούνο Λάζε, ο εκλεκτός για τον πάγκο της Μπενφίκα

Μπρούνο Λάζε, ο εκλεκτός για τον πάγκο της Μπενφίκα

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον επικείμενο προπονητή των «αετών» της Λισαβόνας.

Ο Μπρούνο Λάζε είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπενφίκα, μετά την απόλυση του Ρότζερ Σμιντ μετά το 1-1 στην έδρα της Μορεϊρένσε, για την 4η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Αν και στο τραπέζι έπεσαν αρκετά ονόματα, δόθηκε προτεραιότητα στην πρόσληψη ενός Πορτογάλου προπονητή και το όνομα του μέχρι πρότινος τεχνικού της Μποταφόγκο βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Πρώτα από όλα γνωρίζει πολύ καλά την πραγματικότητα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, καθώς είχε υπάρξει ξανά προπονητής των «αετών» της Λισαβόνας από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι το Ιούνιο του 2020, πριν αναλάβει τη Γουλβς.

Παρά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει ο 48χρονος τεχνικός παραμένει ο Νο1 υποψήφιος και οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να έχουν σημειωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, αφού θα επιστρέψει η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Ρουί Κόστα έχει ενημερώσει πως οι ποδοσφαιριστές θα βρουν τον νέο τους προπονητή πριν ριχθούν στη μάχη για το πρωτάθλημα και το ανανεωμένο Champions League.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μήνυμα με... νόημα προς ΑΕΛίστες από Θύμιο

Μήνυμα με... νόημα προς ΑΕΛίστες από Θύμιο

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ έστειλε ο νέος Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Θύμιος Αγαθοκλέους.