Ενημέρωσε για τη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ

Ενημέρωσε για τη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ενημέρωσε για τη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου 2024.

Αναλυτικά: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική / Καταστατική Συνέλευση στις 12 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα St. George, στο Νίκος Σολομωνίδης, στην οδό Γεωργίου Θυρώτου 1, 3012, Λεμεσός.

Σκοπός της έκτακτης Γενικής / Καταστατικής Συνέλευσης είναι η ενημέρωση των μελών για όλα όσα αφορούν το Σωματείο μας και η επικύρωση του διορισμού νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Δικαίωμα συμμετοχής στην έκτακτη Γενική / Καταστατική Συνέλευση έχουν μόνο τα μέλη με τακτοποιημένες συνδρομές. Σημειώνεται ότι δεν θα γίνονται εγγραφές την ημέρα της Συνέλευσης.

Με εκτίμηση,

Διοικητικό Συμβούλιο ΑΕΛ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: ΑΕΚ - Freedom24 Krasava ΕΝΥ 0-0 (A' HMIXΡΟΝΟ)

LIVE: ΑΕΚ - Freedom24 Krasava ΕΝΥ 0-0 (A' HMIXΡΟΝΟ)

Η ΑΕΚ κοντράρεται σήμερα το απόγευμα (17:00) στην «Αρένα» με την Freedom24 Krasava ΕΝΥ για τη 18η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com, θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.