«Ευτυχώς ο ήλιος δύει νωρίς, πιθανόν να υποφέρουμε»

«Ευτυχώς ο ήλιος δύει νωρίς, πιθανόν να υποφέρουμε»

Ο άσος της RFS, Ziga Lipuscek, παραχώρησε δηλώσεις μέσα από το γήπεδο του ΓΣΠ ενόψει και του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

 

Αναλυτικά:

«Μου αρέσει το στάδιο και μου αρέσει το γήπεδο, όλα είναι ωραία. Όταν δεν υπάρχει ήλιος και δεν είναι ζέστη είναι καλά, ευτυχώς ο ήλιος δύει νωρίςκαι αυτό είναι καλό. Ξέρουμε για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και νομίζω θα είναι πολύ ωραίο να παίξουμε εδώ. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο παιχνίδι, πολύ πιθανόν να υποφέρουμε κιόλας γιατί παίζουν στην έδρα τους αλλά δείξαμε ετοιμότητα και στη ντέρμπι με τη Ρίγα. Πήραμε το ντέρμπι και ευελπιστούμε για ένα καλό αποτέλεσμα με το ΑΠΟΕΛ. Το σημαντικό είναι να ανακάμπτουμε όταν έχουμε παιχνίδια κάθε τρεις μέρες, αλλά νομίζω το έχουμε συνηθίσει πλέον και δεν αποτελεί δικαιολογία. Σε τέτοια παιχνίδια έχει να κάνει με εμάς, το πως θα το προσεγγίσουμε και να κάνουμε όσα είπαμε».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.