Ο χρόνος ΠΙΕΖΕΙ τη Λίβερπουλ για Κιέζα, ετοιμάζει το τετραετές συμβόλαιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο χρόνος ΠΙΕΖΕΙ τη Λίβερπουλ για Κιέζα, ετοιμάζει το τετραετές συμβόλαιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής η Λίβερπουλ θα πρέπει να έχει κάνει όλες τις αποφασιστικές και απαραίτητες κινήσεις για να πάρει τον Φεντερίκο Κιέζα, ο οποίος έχει επικοινωνήσει την επιθυμία του να βάλει την κόκκινη φανέλα. Για συμβόλαιο 4 ετών κάνουν λόγο τα αγγλικά media.

Ο Ιταλός εξτρέμ από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε η Λίβερπουλ στο προσκήνιο ήταν σαφής. Θέλει να βρεθεί στην Πρέμιερ Λιγκ και να παίξει υπό τις οδηγίες του Άρνε Σλοτ στο «Άνφιλντ».

Το θέμα είναι ότι απομένουν κάτι περισσότερο από 48 ώρες για το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου, με τους «κόκκινους» να βλέπουν πως πλέον παίζουν με αντίπαλο και το χρόνο.

Το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσαν τον Μαμαρντασβίλι, αφήνοντάς τον στη Βαλένθια μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και τώρα «τρέχουν» για τον Κιέζα.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά media, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ ετοιμάζει 4ετές συμβόλαιο για τον Ιταλό, αλλά θα πρέπει να τα βρει και με τη Γιουβέντους που αξιώνει περί τα 15 εκατομμύρια ευρώ για τον Κιέζα.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Δοκάρια, ακυρωμένα γκολ και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τη Σοσιεδάδ να επικρατεί 2-1 της Μπαρτσελόνα για την 20ή αγωνιστική της La Liga.