Αποτελέσματα, στιγμιότυπα και η συνέχεια στο Πρωτάθλημα

Αποτελέσματα, στιγμιότυπα και η συνέχεια στο Πρωτάθλημα

Πέντε αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας. 

Στους πέντε αγώνες που έγιναν, είχαμε τρεις νίκες των φιλοξενουμένων, μια ισοπαλία και μια νίκη της γηπεδούχου ομάδας.

Μοναδική γηπεδούχος που κατάφερε να νικήσει ήταν η Ομόνοια, 3-0 τον Εθνικό Άχνας. Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Απόλλωνα με 2-1, ο Άρης από την έδρα της Καρμιώτισσας με 3-1 και η ΑΕΛ από την έδρα της Ομόνοιας 29Μ με 4-2. Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Ομόνοιας Αραδίππου με την Ανόρθωση. 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕΚ 1-2
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΟΜΟΝΟΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ 3-0
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ - ΑΡΗΣ 1-3
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ - ΑΕΛ 2-4

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡ. - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-0

Αναβλήθηκαν και θα οριστούν σε μεταγενέστερο στάδιο οι αγώνες ΕΝΠ - ΑΠΟΕΛ και Πάφος F.C. - Νέα Σαλαμίνα. 

Το Πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στις 30, 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής είναι το ακόλουθο:

Παρασκευή 30 Αυγούστου 
20:00 Άρης - Ομόνοια 29Μ
Σάββατο 31 Αυγούστου
20:00 ΕΝ Παραλιμνίου - Καρμιώτισσα Πολεμιδιών
20:00 ΑΕΛ - Ομόνοια Αραδίππου
20:00 Ανόρθωση - Απόλλων
Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου
18:30 ΑΕΚ - Πάφος FC
20:00 ΑΠΟΕΛ - Εθνικός Άχνας
20:30 Νέα Σαλαμίνα - Ομόνοια Λευκωσίας

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νταχάν για Λοΐζου: «Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Χάποελ έγινε πραγματικότητα!»

Νταχάν για Λοΐζου: «Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Χάποελ έγινε πραγματικότητα!»

Ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από τις διαπραγματεύσεις και «κλείδωσε» τη μετακίνηση του Λοΐζου Λοΐζου στον Ερυθρό Αστέρα, ο Ισραηλινός μάνατζερ Ντουντού Νταχάν, πήρε θέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.