Έκλεισε το deal με Νέρες

Έκλεισε το deal με Νέρες

Παίκτης της Νάπολι θα πρέπει να θεωρείται ο Νταβίντ Νέρες.

Η ομάδα της νότιας Ιταλίας ήρθε σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την αγορά του 27χρονο ακραίου επιθετικού έναντι 30 εκατ. ευρώ. Ο Βραζιλιάνος θα αναχωρήσει σήμερα για την Ιταλία, ενώ τη Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει.

Ο Άγιαξ είχε αγοράσει τον Νέρες από την Σάο Πάουλο το 2017 για 17,5 εκατ. ευρώ, ενώ πέντε χρόνια μετά τον πούλησε για 12 εκατ. ευρώ στην Σαχτάρ. Ο πόλεμος στην Ουκρανία, ωστόσο, τον οδήγησε λίγους μήνες μετά έναντι 15,3 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα, με την οποία σε 83 εμφανίσεις είχε 17 γκολ και 26 εμφανίσεις.

 

 Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Βασιλείου, 29 ετών από τη Λεμεσό.