Ιδιαίτερο παιχνίδι για Τρίσκο και Μάμα

Ιδιαίτερο παιχνίδι για Τρίσκο και Μάμα

Οι δύο πρώην παίκτες της ΑΕΚ θα βρεθούν απέναντι της στο σημερινό φιλικό

ΑΕΚ και ΑΕΛ δίνουν φιλικό μεταξύ τους σήμερα μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος,  ένας αγώνας που θα είναι τρομερά ιδιαίτερος για τους Ιβάν Τρισκόφσκι και Ραφαήλ Μάμα. 

Εφόσον ο αγώνας θα γίνει στην Αρένα,  οι δύο τους θα επιστρέψουν σε γνώριμα λημέρια αλλά με την φανέλα της ΑΕΚ. Μέσα στην σεζόν θα παίξουν ξανά κόντρα στην ΑΕΚ αλλά πάντα η πρώτη φορά είναι αλλιώς. 

Θα υπάρχει συγκίνηση αλλά και αποθέωση γιατί ο Τρισκόφσκι είναι ζωντανός θρύλος της ομάδας και ο άνθρωπος που έσπασε όλα τα ρεκόρ,  ενώ ο Μάμας είναι παιδί των ακαδημιών της ομάδας της Λάρνακας. 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αναστάτωση σε πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη: 57χρονος έβλεπε πορνό στο κινητό και αυνανίστηκε

Αναστάτωση σε πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη: 57χρονος έβλεπε πορνό στο κινητό και αυνανίστηκε

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» 57χρονος επιβάτης πτήσης από Αθήνα, ο οποίος προέβη σε πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.