Έδωσε τα χέρια με Πολωνό επιθετικό - Έρχεται στην Κύπρο για την ολοκλήρωση του deal!

Έδωσε τα χέρια με Πολωνό επιθετικό  - Έρχεται στην Κύπρο για την ολοκλήρωση του deal!

Την καταρχήν συμφωνία της με τον Πολωνό επιθετικό Karol Angielski για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Πολωνό επιθετικό Karol Angielski για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

O Karol Angielski ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Κorona Kielce (8 συμμετοχές). Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην πατρίδα του με την Piast Gliwice (30 συμμετοχές, 2 γκολ), ως δανεικός σε Zawisza (14 συμμετοχές, 2 γκολ) και Olimpia Grudziadz (30 συμμετοχές, 14 γκολ), η Wisla Ploc (29 συμμετοχές, 4 γκολ) και η Radomiak (67 συμμετοχές, 31 γκολ).

Ακολούθησε η Τουρκία με την Sivasspor (23 συμμετοχές, 1 γκολ). Στην λήξασα σεζόν (2023/24) αγωνίστηκε στην Eλλάδα με τον Ατρόμητο, πραγματοποιώντας 33 συμμετοχές και σκοράροντας 11 γκολ.

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πολωνίας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Χατσίδης έκοβε και έραβε και ο ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή με τριάρα στον ΟΦΗ

Ο Χατσίδης έκοβε και έραβε και ο ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή με τριάρα στον ΟΦΗ

Με δύο ασίστ του εξαιρετικού Χατσίδη και γκολ από Πέλκα, Τάισον και Γιακουμάκη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα 3-0 του ΟΦΗ, εκμεταλλεύτηκε την αναβολή του Ολυμπιακού και ανέβηκε μόνος πρώτος στη βαθμολογία.