Η είσοδος των σημαιοφόρων Καραλή και Πλατανιώτη στην Τελετή Λήξης

Η είσοδος των σημαιοφόρων Καραλή και Πλατανιώτη στην Τελετή Λήξης

Δείτε πλάνα από την είσοδο των σημαιοφόρων Εμμανουήλ Καραλή και Ευαγγελίας Πλατανιώτη στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων που λαμβάνει χώρα στο Σταντ ντε Φρανς.

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους ζουν ο Εμμανουήλ Καραλής και η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Τα δύο μέλη της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι επιλέχθηκαν για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα ως σημαιοφόροι στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων που λαμβάνουν χώρα στο Σταντ ντε Φρανς.

Ο αθλητής του επί κοντώ και η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης ήταν αυτοί που μπήκαν πρώτοι στο στάδιο και ηγήθηκαν της ελληνικής αποστολής, που ήταν αυτή τη φορά μικρότερη συγκριτικά με την τελετή έναρξης στην οποία βρίσκονταν οι σχεδόν όλοι.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Playoffs Μουντιάλ 2026: Ένα βήμα από τα τελικά η Ιταλία, πρόκριση με τεσσάρες για Κόσοβο και Δανία

Playoffs Μουντιάλ 2026: Ένα βήμα από τα τελικά η Ιταλία, πρόκριση με τεσσάρες για Κόσοβο και Δανία

Η εθνική Ιταλίας έκανε το καθήκον της στο Μπέργκαμο επικρατώντας με 2-0 της Βόρειας Ιρλανδίας και απέχει ένα ματς απο το να επιστρέψει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από το 2014. Εντυπωσιακές προκρίσεις για Κόσοβο (4-3 εκτός έδρας την Σλοβακία) και Δανία (4-0 εντός έδρας την Βόρεια Μακεδονία).