«Το αγόρι μου μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ» - Το βίντεο της κοπέλας του Ντουπλάντις μέσα από το γήπεδο!

«Το αγόρι μου μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ» - Το βίντεο της κοπέλας του Ντουπλάντις μέσα από το γήπεδο!

Πώς κατέγραψε την ιστορική στιγμή του Σουηδού επικοντιστή η κοπέλα του...

Ο θρυλικός Αρμάντ Ντουπλάντις έσπασε το... δικό του ρεκόρ και περνώντας τον πήχη με το 6.25 στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έγραψε ιστορία.

Ο 24χρονος Σουηδός επικοντιστής ξεχώρισε και στους πανηγυρισμούς του καθώς γιόρτασε το μεγάλο του άλμα μιμούμενος τον Γιουσούφ Ντίκετς, τον τούρκο σκοπευτή που έγινε viral για το στιλ του που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο στους αγώνες του Παρισιού. Αμέσως μετά, έτρεξε να φιλήσει την κοπέλα του.

Απο την πλευρά της ίδια, κατέγραψε σε βίντεο την ιστορική στιγμή του συντρόφου της και το ανήρτησε στα social media, γράφοντας «το αγόρι μου μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ». H κοπέλα μάλιστα επέλεξε το τραγούδι «we are the champions» για να συνοδεύσει το βίντεο.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Desiré Inglander (@desireinglander)

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Σνάιντερ «δίκασε» τις Άρσεναλ και Ατλέτικο: «Λήξτε το κι ας πάνε Παρί και Μπάγερν στον τελικό»!

Ο Σνάιντερ «δίκασε» τις Άρσεναλ και Ατλέτικο: «Λήξτε το κι ας πάνε Παρί και Μπάγερν στον τελικό»!

Ο γνωστός... άφιλτρος, Γουέσλεϊ Σνάιντερ, έδειξε και δημόσια ότι δεν μπορούσε να υπομείνει το παιχνίδι τακτικής των Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Έμιρεϊτς».