Ελ Κααμπί: "Με εκτιμούν στον Ολυμπιακό, έχω τη φροντίδα που μου αξίζει"

Ελ Κααμπί: "Με εκτιμούν στον Ολυμπιακό, έχω τη φροντίδα που μου αξίζει"

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναφέρθηκε στους λόγους που τον έπεισαν να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Έπειτα από μια Ιστορική σεζόν όπου σκόραρε 33 γκολ σε 50 ματς με τον Ολυμπιακό, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους", που θα τον κρατήσει στον Πειραιά έως το 2026.

Ο Μαροκινός κεντρικός επιθετικός παραχώρησε δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του και αποκάλυψε τους λόγους που τον ώθησαν στο να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Όταν νιώθεις ότι σε εκτιμούν σε ένα σύλλογο και αισθάνεσαι ότι λαμβάνεις την φροντίδα που σου αξίζει, δεν υπάρχει τίποτα που να σε αναγκάσει να αλλάξεις μέρος. Ζήσαμε πέρυσι μία Ιστορική σεζόν, κερδίζοντας έναν τίτλο για πρώτη φορά, κάτι που φαίνονταν αδύνατο. Και η ομάδα μου ήθελε να συνεχίσω. Οπότε, γιατί να της γυρνούσα την πλάτη;.

Ήταν εξαντλητική χρονιά, αλλά όταν τελειώνεις μία σεζόν με την επιτυχία στο πλευρό σου, όλα τα προβλήματα φεύγουν, οπότε η ευτυχία μου ήταν μεγάλη, δόξα τω Θεώ. Μετά τη νίκη στο ευρωπαϊκό Κύπελλο επέστρεψα στην Εθνική και έβαλα τρία γκολ στο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

Δεν υπάρχουν μυστικά για την απόδοσή μου. Κάθε επιμελής άνθρωπος γεύεται τα τελικά αποτελέσματα, τους καρπούς, της επίπονης δουλειάς που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι. Κανείς δεν βρίσκει δόξα χωρίς θυσίες. Η επιτυχία είναι ο καρπός της συνεργασίας όλων και εγώ είμαι ευγνώμων σε όλους".

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Απίστευτες σκηνές: Βροχή από μπουκάλια και κροτίδες την ώρα εκτέλεσης φάουλ

Απίστευτες σκηνές: Βροχή από μπουκάλια και κροτίδες την ώρα εκτέλεσης φάουλ

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν σε αγώνα Κυπέλλου στην Αλγερία, όταν ποδοσφαιριστής της CR Μπελουιζντάντ επιχείρησε να εκτελέσει φάουλ κοντά στη γωνία του γηπέδου, την ώρα που από την εξέδρα εκτοξεύονταν συνεχώς μπουκάλια, δυναμιτάκια και άλλα αντικείμενα.