Στη μάχη η Μαριλένα Μακρή

Στη μάχη η Μαριλένα Μακρή

Στη μάχη της διάκρισης στην Ολυμπιακή Ρεγκάτα ρίχνεται στις 16:35 σήμερα η Μαριλένα Μακρή, στο σκάφος τύπου Laser ILCA 6 στις Γυναίκες.

Η πρόγνωση δίνει ικανοποιητικούς ανέμους τις επόμενες ημέρες. Στα ILCA θα γίνουν δέκα κούρσες έως τις 5 Αυγούστου – θα μετρήσουν οι εννιά καλύτερες – και την Τρίτη, 6 Αυγούστου θα γίνουν οι κούρσες μεταλλίων. Σε κάθε κατηγορία μετέχουν 43 σκάφη.

Μακρή: «Θα ήθελα να μπω στη 10αδα»

«Είμαι συνεχώς εδώ από τις 11 Ιουλίου. Έγιναν φουλ προπονήσεις και γυμναστήριο.Είμαι έτοιμη. Θα ήθελα να μπω στη 10αδα αλλά εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο ισχυρός άνεμος ίσως να μην είναι ό,τι καλύτερο για εμένα, όμως ό,τι και να έχει εγώ θα τα καταφέρω» δηλώνει η 21χρονη Μακρή, Νο40 στον κόσμο. Στο «Τόκυο 2020» η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου ήταν 33η.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνική Ελλάδας: Πότε αρχίζει το Nations League και τι σημαίνει για τα προκριματικά του Euro 2028

Εθνική Ελλάδας: Πότε αρχίζει το Nations League και τι σημαίνει για τα προκριματικά του Euro 2028

Η Εθνική Ελλάδας μπαίνει τον Σεπτέμβριο στη League A του Nations League απέναντι σε Σερβία, Γερμανία και Ολλανδία, με την πορεία της να καθορίζει το γκρουπ δυναμικότητας για τα προκριματικά του Euro 2028.