Έτοιμη για μεγάλα πράγματα η Ελλάδα, καθάρισε τις ΗΠΑ και έφυγε στους «8»!

Έτοιμη για μεγάλα πράγματα η Ελλάδα, καθάρισε τις ΗΠΑ και έφυγε στους «8»!

Εντυπωσιακή η Εθνική ομάδα πόλο επικράτησε με 13-11 των ΗΠΑ, ανέβηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά!

Έκανε το «3 στα 3» και πέταξε για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων η τρομερή Εθνική ομάδα πόλο!

Περισσότερα σε λίγο...

Το ματς:

Οι ΗΠΑ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ίρβινγκ, με τον Γενηδουνιά να απαντάει άμεσα με ωραία λόμπα, ενώ ο Ντοντ σημείωσε το 1-2. Η Ελλάδα σε εκείνο το σημείο πάτησε γκάζι και με τρία συνεχόμενα γκολ των Βλαχόπουλου, Καλογερόπουλου και Γενηδουνιά πήρε το προβάδισμα για το 4-2. Ωστόσο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν πριν το τέλος του πρώτου οκτάλεπτου: ο Μπόουεν σκόραρε το 4-3 και ο τερματοφύλακας, Γουέινμπεργκ, το 4-4 με ένα απίθανο τέρμα στην εκπνοή από τη μια εστία στην άλλη!

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η «γαλανόλευκη» πήρε αέρα δύο τερμάτων με τους Νικολαΐδη και Παπανικολάου (6-4), με τον Ίρβινγκ να μειώνει σε 6-5. Ο Αργυρόπουλος σημείωσε το 7-5 και ο Βάβιτς με πέναλτι διαμόρφωσε το 7-6 του δεύτερου οκτάλεπτου.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.