Πλήγμα με Μπρινιόλι στην ΑΕΚ: Μένει εκτός δράσης για 2,5 μήνες!

Πλήγμα με Μπρινιόλι στην ΑΕΚ: Μένει εκτός δράσης για 2,5 μήνες!

Σοβαρό τραυματισμό στο χέρι υπέστη ο Ιταλός τερματοφύλακας της ΑΕΚ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πολύ άσχημα νέα με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, ο Ιταλός τερματοφύλακας υπέστη κάταγμα στο σκαφοειδές της αριστερής πηχεοκαρπικής και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 2,5 μήνες.

Συγκεκριμένα, ο Μπρινιόλι τραυματίστηκε, ενώ έκανε ζέσταμα για το παιχνίδι με την Ίντερ Ντ'Εσκάλδες.

Την Πέμπτη έκανε μαγνητική, σήμερα έκανε αξονική και τα αποτελέσματα έδειξαν το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Φωτιά» το κόστος για το Μουντιάλ 2026 - Τι ισχύει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

«Φωτιά» το κόστος για το Μουντιάλ 2026 - Τι ισχύει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Σε νέα δεδομένα περνά η αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, με τη DAZN να αποκαλύπτει το μέγεθος της επένδυσης γύρω από τη διοργάνωση που θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.

BEST OF THEMASPORTS