Κιν: «Ίσως μια ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα - Υπάρχουν ακόμα ελπίδες»

Κιν: «Ίσως μια ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα - Υπάρχουν ακόμα ελπίδες»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και την Τορπέντο Κουτάισι για τον Β' προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο προπονητής της Γεωργιανής ομάδας. Στέφεν Κιν.

Αναλυτικά:

«Είμαστε απογοητευμένοι, ίσως μια ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Μας απογοητεύει το σκορ, μπορούσαμε καλύτερα. Κρίθηκε σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Υπάρχουν όμως ακόμα ελπίδες. Πρέπει να βελτιωθούμε για τον επαναληπτικό, τώρα ξέρουμε την αντίπαλο μας. Για να είμαι ειλικρινής, προφυλάξαμε κάποιους παίκτες. Βλέπουμε τη ρεβάνς, ξέρουμε ότι πλέον είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε για την ανατροπή και ελπίζω να τα καταφέρουμε». 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Φωτιά στη μάχη του τίτλου: Τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ στην κορυφή!

Φωτιά στη μάχη του τίτλου: Τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ στην κορυφή!

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η κατάσταση στην κορυφή της Stoiximan Super League, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού και την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.