Φιλικός συμβιβασμός για Ομόνοια Αραδίππου και ΑΕΛ

Φιλικός συμβιβασμός για Ομόνοια Αραδίππου και ΑΕΛ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ανάμεσα στην Ομόνοια Αραδίππου και την ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου. Ο αγώνας διεξήχθην κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Βαλβέρδε άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια στο 2' στο 35' ήρθε η ισοφάριση για την ΑΕΛ με τον Φραντζή. Στο β' ημίχρονο προηγήθηκε η Ομόνοια και στο 80' ο Μακρής διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ομόνοια Αραδίππου: Σακκάς, Άνθιμου, Σιντόνιο, Γκουιχοάτα, Σιήκκης, Μπάντζι, Χαβέλκα, Βαλβέρδε, Αναστασίου, Αβραάμ, Μπόρτζες.

ΑΕΛ: Μπράγκα, Φραντζής, Ουεντραόγκο, Κ. Κυριάκου, Χρίστου, Χριστοδούλου, Χριστοφή, Θεμιστοκλέους, Π. Κυριάκου, Ανδρέου, Λουκά.
 
Στο β' ημίχρονο: Μπέκερ, Νεοφύτου, Ιωάννου, Μεντόγεβιτς, Φιλιώτης, Μάμας, Παναγή, Σινγκ, Οδυσσέως, Μαρκής, Μίντσεφ.
 
 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Προφορική συμφωνία της Μπάγερν με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Σαϊμπαρί

Προφορική συμφωνία της Μπάγερν με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Σαϊμπαρί

Όπως μεταδίδουν Μέσα από Γερμανία και Μαρόκο, η Μπάγερν Μονάχου κινείται αποφασιστικά για την απόκτηση του Ισμαέλ Σαϊμπαρί της Αϊντχόφεν!