Η Prime Tel;

Η Prime Tel;

Βρήκαν την φόρμουλα Cytavision και Cablenet, θα πορευτούν μαζί τα επόμενα χρόνια, για την ανταλλαγή αθλητικού περιεχομένου (κοινή πλατφόρμα). Η διαφοροποίηση, σε σχέση με την προηγούμενη τετραετία, είναι ότι πλέον δεν είναι «παίχτης» στην παραγωγή ποδοσφαιρικών μεταδόσεων η Prime Tel.

Τέλος του Μάη έκλεισε το αθλητικό της τμήμα, αλλά έκανε συμφωνία με την Cytavision, αποκτώντας το δικαίωμα να προβάλλει το αθλητικό της περιεχόμενο από τα δικά της κανάλια.

Προκύπτει το ερώτημα, αν η Prime Tel, θα μπει στην διαδικασία να κάνει παρόμοια συμφωνία και με την Cablenet. Για να προσφέρει στα πακέτα για τους συνδρομητές της, τους εντός έδρας αγώνες του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσης, της Πάφου και της Καρμιώτισσας.

Η Cablenet, έχει τα δικαιώματα για τις 4 αυτές ομάδες.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σε ρυθμούς προημιτελικών - ΔΥΟ εισιτήρια για τους «8»

Σε ρυθμούς προημιτελικών - ΔΥΟ εισιτήρια για τους «8»

Σε ρυθμούς προημιτελικών κυπέλλου κινούνται 4 ομάδες, ενόψει των αγώνων της Τετάρτης (21/01, 18:00).