Εικόνες χάους πριν τον τελικό του Copa America: Οπαδοί έμπαιναν στο γήπεδο από τους αεραγωγούς (Βίντεο)

Εικόνες χάους πριν τον τελικό του Copa America: Οπαδοί έμπαιναν στο γήπεδο από τους αεραγωγούς (Βίντεο)

Απίστευτα πράγματα πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Copa America, ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία, με οπαδούς να προσπαθούν να μπουν στις εξέδρες του Hard Rock Stadium μέσω των αεραγωγών του

Αδιανόητες εικόνες πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Copa America, ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία, στο Μαϊάμι. Το μεγάλο ματς ήταν κανονικά να ξεκινήσει στις 03:00 ώρα Ελλάδας, αλλά η σέντρα πήγε για 82 λεπτά αργότερα, καθώς οι τοπικές αρχές έχασαν εντελώς τον έλεγχο κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, με συνέπεια να προκληθούν σοβαρής έκτασης επεισόδια, αλλά και τραυματισμοί από τις συμπλοκές μεταξύ φιλάθλων και αστυνομικών.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν είναι κυριολεκτικά σοκαριστικά, και αποδεικνύουν ότι οι διοργανωτές δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την κατάσταση και φυσικά, αυτό προκαλεί ανησυχία, δεδομένου ότι οι ΗΠΑ θα συνδιοργανώσουν το επόμενο Μουντιάλ.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, το βίντεο που κυκλοφορεί με οπαδούς να προσπαθούν να εισέλθουν στις εξέδρες του Hard Rock Stadium χρησιμοποιώντας τους αεραγωγούς του γηπέδου! Χαρακτηριστικές και οι εικόνες πολλών οπαδών να βρίσκονται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και να αναζητούν λίγο οξυγόνο

 

 Πηγή: sport24

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έρχεται επικίνδυνο κοκτέιλ καιρού: Άνεμοι 6 μποφόρ , καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι σαρώνουν την Κύπρο

Έρχεται επικίνδυνο κοκτέιλ καιρού: Άνεμοι 6 μποφόρ , καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι σαρώνουν την Κύπρο

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, η οποία υποχωρεί μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά μέχρι κυματώδης.