Παίρνει ανάσες και «πετάει» για Αυστρία

Παίρνει ανάσες και «πετάει» για Αυστρία

Η πολυήμερη παραμονή του Άρη στη Λετονία έφτασε στο τέλος της. Σήμερα η αποστολή της λεμεσιανής ομάδας επέστρεψε στην Κύπρο.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» βρισκόταν στη Λετονία από τις 24 Ιουνίου όπου ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και μετά από τρεις γεμάτες εβδομάδες θα επιστρέψει στη βάση της.

Οι παίκτες είναι δεδομένο ότι θα πάρουν μερικές μέρες άδεια για να ξεκουραστούν πριν ετοιμάσουν εκ νέου βαλίτσες, γιατί την ερχόμενη Παρασκευή θα ταξιδέψουν για Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που περιλαμβάνει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει στις 22 Ιουλίου (19:00), την Huddersfield Town. Στις 25 Ιουλίου, το Αμβούργο. Στις 31 Ιουλίου ο Άρης θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ιταλική Udinese Calcio (19:00) και θα ολοκληρώσει τα φιλικά του στην Αυστρία στις 3 Αυγούστου (17:00) με αντίπαλο τη Γερμανική Heidenheim.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μήνυμα με... νόημα προς ΑΕΛίστες από Θύμιο

Μήνυμα με... νόημα προς ΑΕΛίστες από Θύμιο

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ έστειλε ο νέος Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Θύμιος Αγαθοκλέους.