Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει Λιθουανίας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει Λιθουανίας

Με προπόνηση στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών ενόψει Λιθουανίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Στάδιο Εθνικός Άχνας και θα αρχίσει στις 20:00. Απευθείας τηλεοπτική μετάδοση του από το κανάλι Cablenet Sports 1.

Ελεύθερη είσοδος για το φίλαθλο κοινό και θα δίνονται εισιτήρια στην είσοδο μετά από επίδειξη της κάρτας φιλάθλου.

Η αναμέτρηση με τη Λιθουανία αφορά την 5η αγωνιστική για τον πρώτο όμιλο της 3ης Κατηγορίας του UEFA Women's EURO 2025 και θα είναι η τελευταία μας στην Κύπρο.

Μετά το παιχνίδι με τη Λιθουανία, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στις 16 Ιουλίου τη Λευκορωσία στην Τυφλίδα στο φινάλε της προκριματικής φάσης.

Όπως τόνισε και σήμερα στις ποδοσφαιρίστριες μας ο Στέφανος Βοσκαρίδης, στόχος θα είναι η εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού απολογισμού που θα βελτιώσει και τη βαθμολογική μας θέση.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής στην τελευταία προπόνηση έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα τακτικής.

Αποτελέσματα μέχρι τώρα στον όμιλο μας:

05.04.2024 Κύπρος - Λευκορωσία 0-3
05.04.2024 Γεωργία - Λιθουανία 2-2
09.04.2024 Λιθουανία - Κύπρος 1-0
09.04.2024 Λευκορωσία - Γεωργία 3-0
31.05.2024 Κύπρος - Γεωργία 0-2
31.05.2024 Λιθουανία - Λευκορωσία 0-3
04.06.2024 Γεωργία - Κύπρος 1-0
04.06.2024 Λευκορωσία - Λιθουανία 3-0

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: «Red code» στην Αττική, στον... αέρα η αναμέτρηση

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: «Red code» στην Αττική, στον... αέρα η αναμέτρηση

Σε «κόκκινο συναγερμό» η Αττική λόγω της κακοκαιρίας, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να βρίσκεται σε επαφές με την Περιφέρεια Αττικής για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε.