Σημαία και στις δύσκολες στιγμές: Η εισφορά του Γιώργου Εφραίμ στον ΑΠΟΕΛ
Μετά τον Τάμαρι και τον Κβιλιτάια, η σκυτάλη της οικονομικής ενίσχυσης πέρασε στον Γιώργο Εφραίμ.




Τέλος στην καριέρα του αποφάσισε να βάλει ο Τιάγκο Αλκάνταρα!
Ο Ισπανός χαφ «κρεμάει τα παπούτσια» του σε ηλικία μόλις 33 ετών, έχοντας κάνει μία σπουδαία πορεία σε μεγάλους συλλόγους, η οποία μάλλον έληξε άδοξα.
Ο Αλκάνταρα αγωνίστηκε σε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Λίβερπουλ, ενώ έπαιξε και 46 αγώνες με την εθνική Ισπανίας. Κατέκτησε ένα Champions League με τους Καταλανούς και άλλο ένα με τους Βαυαρούς, μαζί με πολλούς άλλους διασυλλογικούς τίτλους.
Παρόλα αυτά, οι τελευταίες σεζόν της καριέρας του στιγματίστηκαν από πολλούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να χάσει πάρα πολλά παιχνίδια και να μείνει αρκετά πίσω, κάτι που σίγουρα έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να αποσυρθεί. Είναι χαρακτηριστικό πως το 2023-24 έκανε με τη Λίβερπουλ μόλις μία εμφάνιση.
🚨 EXCLUSIVE: Thiago Alcantara has decided to retire from professional football.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 7, 2024
Former Barça, Bayern, Liverpool and Spain player has made his decision.
Thiago’s passion and love for the game continues as he’s ready for new chapter in football after few months planning for it. pic.twitter.com/zR4Uvum1rH
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις