Ενίσχυση με πρωτοκλασάτους

Ενίσχυση με πρωτοκλασάτους

Ποδοσφαιριστές... πρώτης γραμμής πήρε η Ομόνοια, καθώς όσοι αποκτήθηκαν ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να αγνωιστούν στο αρχικό σχήμα.

Στην Ομόνοια επανεγγράφηκε ο Εράκοβιτς μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του, ενώ οι πράσινοι ενισχύθηκαν με τους Κόστα, Μασούρα, Μάριτς, Ντιουνκού, Χελάντερ, Ατζίλι, Μουσιαλόφσκι, Μιχαήλ, Κίτσο, Γιόβετιτς.

Από το περσινό ρόστερ λίγοι ποδοσφαιριστές είχαν σημαντικό ρόλο: ο Μπασιρού κατέγραψε 23 συμμετοχές, ο Μάθιους 30, ο Μίλετιτς 20, ο Φράνσον 19, ο Λέζιακς 16, ο Ψάλτης 9, ο Ζαχαρίου 8, ο Παπαστυλιανού 1.

Ο Κασάμα αγωνίστηκε σε 14 ματς, ο Μπάκιτς 11.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δρομείς ΑΠΟΕΛ: Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος με τον ΑΠΟΕΛ

Δρομείς ΑΠΟΕΛ: Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος με τον ΑΠΟΕΛ

Η πρώτη Τετάρτη του Ιουνίου έχει καθιερωθεί διεθνώς ως η Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος. Το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων, γιορτάζει τη μέρα,  με ομαδικό τρέξιμο στη Λευκωσία, μαζί με όλο το δρομικό κίνημα της χώρας.