Παναθηναϊκός AKTOR: Εξετάζει την περίπτωση του Ντάριο Σάριτς ο Αταμάν

Παναθηναϊκός AKTOR: Εξετάζει την περίπτωση του Ντάριο Σάριτς ο Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει την αναζήτησή του για έναν ψηλό, με τον Ντάριο Σάριτς (30 χρονών, 2.08 μέτρα) να βρίσκεται πλέον στην λίστα των "πράσινων" και τον Εργκίν Αταμάν να εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο Ντάριο Σάριτς (30 χρονών, 2.08 μέτρα) βρίσκεται πλέον στα υπόψη του Παναθηναϊκού AKTOR για την θέση του ψηλού που θα συμπληρώσει τον Ματίας Λεσόρ κάτω από τα καλάθια και θα κλείσει την frontline της ομάδας.

Ο Κροάτης NBAερ - ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει εξαιρετική παρουσία με την χώρα του στο Προολυμπιακό τουρνουά, κάτι που κάνει και πιο απλή μία πιθανή επαφή - προτάθηκε και το "τριφύλλι" εξετάζει την περίπτωσή του, αφού συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που ψάχνει ο Εργκίν Αταμάν: Είναι δηλαδή ένας Stretch ψηλός, που ανοίγει το γήπεδο, έχει καλό μέγεθος και υψηλό μπασκετικό I.Q, αφού είναι καλός πασέρ.

Ο Σάριτς στο Προολυμπιακό αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ στο πλευρό του Ίβιτσα Ζούμπατς. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο - ειδικά μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη στους τελικούς του NBA ανάμεσα στους Σανς και τους Μπακς το 2021 - έχει περάσει σχεδόν αποκλειστικά σε θέση σέντερ στις ομάδες που αγωνίστηκε, κάτι που έκανε και φέτος με τους Γουόριορς.

Όπως γίνεται σαφές, μία πιθανή προσθήκη του Σάριτς θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο το επίπεδο της γραμμής ψηλών των "πράσινων", αφού η ποιότητα και η κλάση του Κροάτη ψηλού είναι αδιαμφησβήτητη.

Την σεζόν 2023/24 ο Σάριτς είχε 8 πόντους, 4.4 ριμπάοντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο με 37.6% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής με τους Γουόριορς (64 αγώνες - 9 ως βασικός). Το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με το Γκόλντεν Στέιτ, το οποίο και έχει ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να είναι free agent.

sport24.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.