Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!
Η φανέλα, το σήμα, τα 100 χρόνια ιστορίας, όλα αποτυπώθηκαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, πάνω από την Τούμπα, στο drone show της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους εορτασμούς του ενός αιώνα «ζωής»!




Μέχρι τώρα ανακοίνωσε μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστές. Με τους τέσσερις εξ αυτών να αποτελούν ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν. Παράλληλα, ενισχύθηκε με Κύπριους ποδοσφαιριστές.
Ο λόγος για τους Ζαχαρίου, Φιλιώτη, Μάμα και Τρισκόφκσι. Απέκτησε επίσης τους Λούθερ Σινγκ και τον τερματοφύλακα Μπράγκα.
Κοινό χαρακτηριστικό των ποδοσφαιριστών, με εξαίρεση τον Τρισκόφσκι, βρίσκονται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Ο Μάμας είναι 23 ετών, ο Φιλιώτης 29, ο Ζαχαρίου 28, και ο Σινγκ 26. Αυτό φανερώνει την πρόθεση των Κρίς Κόλμαν και Παναγιώτη Γιάννου ώστε να μειώσουν τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις