Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για Τσίκο: «Δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας - Απαιτείται η τήρηση τους»

Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για Τσίκο: «Δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας - Απαιτείται η τήρηση τους»

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της, ενημερώνει για το θέμα που προέκυψε με τον Τσίκο...

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, επιθυμεί να ενημερώσει για το θέμα που προκύπτει με τον ποδοσφαιριστή Francisco Goncalves Sacalumbo.

Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε τον περασμένο Αύγουστο από την ομάδα μας, ως αποτέλεσμα συμφωνίας μεταγραφής, με την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Η συμφωνία μεταγραφής, προνοούσε όρους που ΤΕΘΗΚΑΝ και ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ μεταξύ και των δύο πλευρών και απαιτείται η τήρηση τους.

Μέχρι και σήμερα, δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας και γι’αυτό προκύπτουν σημεία που τα χειρίζεται η νομική ομάδα του Σωματείου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ διαβεβαιώνει το κοινό της ομάδας μας, πως σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεαστούν τα δικαιώματα της ομάδας μας και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να προστατευτεί το Σωματείο μας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Παρακάμερα Ομόνοιας: Όλα τα παρασκήνια της πρόκρισης επί της ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακάμερα Ομόνοιας: Όλα τα παρασκήνια της πρόκρισης επί της ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα της πρόκρισης επί της ΑΕΚ δημοσίευσε η Ομόνοια.