Αυτή είναι η αποστολή της Ένωσης για την Ολλανδία- Με πολύ ΑΕΚ Β' οι επιλογές του Αλμέιδα

Αυτή είναι η αποστολή της Ένωσης για την Ολλανδία- Με πολύ ΑΕΚ Β' οι επιλογές του Αλμέιδα

Η ΑΕΚ έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας με τον Γαλανόπουλο να βρίσκεται σε αυτή, τον Πισάρο να μένει στην Αθήνα για να ξεπεράσει έναν τραυματισμό και τους δύο μικρούς Αγγελόπουλο και Θεοχάρη να αποτελούν τους δύο γκολκίπερ μετά το "κόψιμο" των Αθανασιάδη και Στάνκοβιτς αλλά και πολλά παιδιά από την ΑΕΚ Β'.

Η ΑΕΚ έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία (23/6, 16:35) για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και η οποία σε πρώτη φάση αποτελείται από 26 ποδοσφαιριστές με αρκετούς ποδοσφαιριστές να προέρχονται από τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ όπως οι δύο νεαροί γκολκίπερ Αγγελόπουλος και Θεοχάρης που θα καλύψουν τη θέση κάτω από τα γκολπόστ μετά το "κόψιμο" των Αθανασιάδη και Στάνκοβιτς.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Κώστας Γαλανόπουλος αλλά και φυσικά οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ένωσης με την Εθνική Ελλάδας.

Αντίιθετα ο Πισάρο θα παραμείνει τελικά στην Αθήνα για αποκατάσταση από ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους:

"Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Θεοδωρίδης και Ζίνι.

Από την αποστολή απουσιάζουν οι Πινέδα και Κάλενς που είναι στο Κόπα Αμέρικα και οι Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Βίντα και Τσούμπερ είναι στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024.

sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έτοιμος για εκλογές δηλώνει ο Ζελένσκι - Ζητάει τη βοήθεια ΗΠΑ και Ευρώπης

Έτοιμος για εκλογές δηλώνει ο Ζελένσκι - Ζητάει τη βοήθεια ΗΠΑ και Ευρώπης

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε την Τρίτη έτοιμος για προεδρικές εκλογές, οι οποίες κανονικά θα διεξάγονταν το 2024, αλλά αναβλήθηκαν επ’αόριστο λόγω του πολέμου με τη Ρωσία.