Αργότερα στην Αυστρία ο Μπάλντοκ λόγω εμποδίων της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Αργότερα στην Αυστρία ο Μπάλντοκ λόγω εμποδίων της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η πρώην ομάδα του Τζορτζ Μπάλντοκ δεν επιτρέπει την ενσωμάτωσή του στον Παναθηναϊκό πριν την τυπική λήξη του συμβολαίου του (30 Ιουνίου) κι έτσι ο δεξιός μπακ θα καθυστερήσει να ενσωματωθεί στην αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

Αιτία είναι η περίεργη στάση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η πρώην ομάδα του διεθνούς μπακ, δεν επιτρέπει στον Μπάλντοκ να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού πριν τις 30 Ιουνίου. Ημέρα όπου λήγει και τυπικά το συμβόλαιό του. Μια επιλογή που πηγαίνει κόντρα και στις διεθνείς πρακτικές του ποδοσφαίρου αναφορικά με τέτοιες περιπτώσεις.

Η εμπλοκή αυτή δεν ξεπεράστηκε παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι «πράσινοι». Για ανεξήγητο λόγο οι Άγγλοι παραμένουν αμετάπιστοι κι έτσι ο Μπάλντοκ δεν μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή των «πράσινων».

Αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες, με τον διεθνή δεξιό μπακ να ταξιδεύει αργότερα και μόνος του για την Αυστρία.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.