Υπάρχει όρος στη νέα σύμβαση διαχείρισης…

Υπάρχει όρος στη νέα σύμβαση διαχείρισης…

Χαιρετίστηκε από πολλή κόσμο, η σημερινή εξαγγελία του ΔΣ του σωματείου, για τα «προνόμια» που θα έχουν οι Απολλωνίστες που θα εγγραφούν στον κατάλογο μελών.

Ουσιαστικά οι διοικούντες τον Απόλλωνα, ακολουθούν την συνταγή μεγάλων συλλόγων στην Ελλάδα και στον Ευρωπαικό χώρο.

Επιπροσθέτως να σημειώσουμε, ότι για να προβεί στην συγκεκριμένη κίνηση το ΔΣ του σωματείου, τοποθετήθηκε και σχετική πρόνοια στην νέα σύμβαση διαχείρισης με την ποδοσφαιρική εταιρία.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση η δημιουργία αυτής της κάρτας, είναι στο πλαίσιο των προσπαθειών για να καταστεί πιο ανεξάρτητο και αυτοδύναμο το σωματείου.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η κατάρα συνεχίστηκε για την Εθνική Ρουμανίας – Έμεινε εκτός Μουντιάλ για 7η διαδοχική διοργάνωση

Η κατάρα συνεχίστηκε για την Εθνική Ρουμανίας – Έμεινε εκτός Μουντιάλ για 7η διαδοχική διοργάνωση

Η εθνική Ρουμανίας πάλεψε στην Κωνσταντινούπολη αλλά λύγισε απέναντι στην Τουρκία και αποχαιρέτησε το όνειρο της συμμετοχής της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια.