Η Γερμανία έκανε δύο μεγάλα ρεκόρ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης

Η Γερμανία έκανε δύο μεγάλα ρεκόρ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης

Καλύτερη πρεμιέρα απ' αυτή που έκανε το βράδυ της Παρασκευής (14/6) στον αγώνα με την Σκωτία, την οποία συνέτριψε με 5-1 στην Allianz Arena του Μονάχου, δεν θα μπορούσε να φανταστεί η διοργανώτρια του EURO 2024 Γερμανία.

Τα «πάντσερ» σκόρπισε ενθουσιασμό στο κοινό της με το... καλησπέρα στη διοργάνωση κι έκανε ήδη δύο πολύ σημαντικά ρεκόρ: Σημείωσε τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη της σε τελική φάση EURO, αλλά και τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη που έχει σημειωθεί ποτέ σε πρεμιέρα EURO στα 64 χρόνια ζωής της διοργάνωσης.

Αυτός δε που... γκρέμισε ξανά τα «μηχανάκια» της στατιστικής και τα κοντέρ, ήταν ο Τόνι Κρόος, ο οποίος μέτρησε 101 εύστοχες πάσες απ' τις 102 που επιχείρησε στο ματς (!), στην καλύτερη επίδοση που έχει καταγραφεί ποτέ από ποδοσφαιριστή σε αγώνα EURO από το 1980!

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: Άρης - ΑΠΟΕΛ 0-1 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

LIVE: Άρης - ΑΠΟΕΛ 0-1 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Ο Άρης κοντράρεται απόψε (19:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα» με τον ΑΠΟΕΛ για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το ThemaSports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.