Υπολογίζει κανονικά σε Μπαρέλα, Φρατέζι και Φατζόλι ο Σπαλέτι

Υπολογίζει κανονικά σε Μπαρέλα, Φρατέζι και Φατζόλι ο Σπαλέτι

Πολύ πιο... ήρεμος είναι απ’ το πρωί της Πέμπτης (13/6) ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Καθώς είδε τους Μπαρέλα, Φρατέζι και Φατζόλι να προπονούνται σε φουλ ένταση και να τίθενται στη διάθεσή του για τον σαββατιάτικο (15/6, 22:00) αγώνα με την Αλβανία, στην πρεμιέρα των «ατζούρι» στον 2ο όμιλο του EURO 2024.

Ο παρουσία του Μπαρέλα στην ενδεκάδα θα κριθεί το πρωί της Παρασκευής (14/6) στην τελευταία προπόνηση της ιταλικής ομάδας, ενώ όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Φρατέζι θα ξεκινήσει δεδομένα στο βασικό σχήμα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

"Αυτοκτονία" της Γιουνάιτεντ: Πέταξε άλλους δύο βαθμούς

"Αυτοκτονία" της Γιουνάιτεντ: Πέταξε άλλους δύο βαθμούς

Αδιόρθωτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που προηγούνταν στην έδρα της κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αλλά με το γκολ του Μαγκασά στο 83' πέταξε βαθμούς (1-1) και την ευκαιρία να ισοβαθμήσει με την 4η Τσέλσι.