Ντεσπόντοφ: Πήρε μετάλλιο για την κατάκτηση πρωταθλήματος της Λουντογκόρετς

Ντεσπόντοφ: Πήρε μετάλλιο για την κατάκτηση πρωταθλήματος της Λουντογκόρετς

Ο Ντεσπόντοφ πήρε μετάλλιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Λουντογκόρετς, από την οποία ξεκίνησε τη σεζόν πριν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και ανέβασε story στο Instagram φορώντας φανέλα των πρωταθλητών Βουλγαρίας.

Η Λουντογκόρετς κατέκτησε το πρωτάθλημα Βουλγαρίας και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ πήρε και εκείνος το δικό του μετάλλιο.

Ο 27χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε τη σεζόν φορώντας τη φανέλα της βουλγαρικής ομάδας και στη συνέχεια πήρε τη μεταγραφή στον Δικέφαλο του Βορρά κατακτώντας κάπως έτσι... δύο πρωταθλήματα μέσα σε μια σεζόν. Ο Ντεσπόντοφ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε συνολικά 47 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σκοράροντας 13 γκολ, ενώ μοίρασε και 13 ασίστ.


Ο Ντεσπόντοφ ανέβασε story στο Instagram ποζάροντας μαζί με τη φανέλα των πρωταθλητών Βουλγαρίας αλλά και το μετάλλιο που του έδωσε η διοίκηση από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έτοιμος για εκλογές δηλώνει ο Ζελένσκι - Ζητάει τη βοήθεια ΗΠΑ και Ευρώπης

Έτοιμος για εκλογές δηλώνει ο Ζελένσκι - Ζητάει τη βοήθεια ΗΠΑ και Ευρώπης

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε την Τρίτη έτοιμος για προεδρικές εκλογές, οι οποίες κανονικά θα διεξάγονταν το 2024, αλλά αναβλήθηκαν επ’αόριστο λόγω του πολέμου με τη Ρωσία.