Ενίσχυση με τον Βραζιλιάνο Luis Joventino
Σε μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε η NCMA Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, δυναμώνοντας την ανδρική της ομάδα βόλεϊ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.




«Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία η Ετήσια Τελετή Βράβευσης του Σχολικού Αθλητισμού Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.
Τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού εκπροσώπησαν η Αντιπρόεδρος Κάλλη Χατζηιωσήφ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Άλκης Γαλατόπουλος, Θεόδωρος Καυκαρίδης, Ρίκκος Παττίχης, Χαράλαμπος Μιρής και Σταύρος Μιχαηλίδης, καθώς και η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι μαθητές/τριες για τις διακρίσεις τους σε σχολικές αθλητικές διοργανώσεις κατά τη σχολική χρονιά 2023-24».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις