Το γκολ της χρονιάς: Ο ένας αμυντικός σκόνταψε, ο άλλος κάλυψε την μπάλα πριν το τέρμα και ο σκόρερ πανηγύρισε με... σκύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γκολ της χρονιάς: Ο ένας αμυντικός σκόνταψε, ο άλλος κάλυψε την μπάλα πριν το τέρμα και ο σκόρερ πανηγύρισε με... σκύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία απίστευτη φάση εκτυλίχθηκε στον αγώνα της Ντανούμπιο με την Ντεπορτίβο Μαλντονάδο στην Ουρουγουάη.

Χρειάζεται να δει κανείς δύο και τρεις φορές τη φάση του γκολ του Σεμπάστιαν Φερνάντες στο ματς της Ντανούμπιο με την Ντεπορτίβο Μαλντονάδο στην Ουρουγουάη για να επεξεργαστεί όλα όσα συνέβησαν μέσα σε 18 δευτερόλεπτα!

Βλέπετε, στο 78ο λεπτό του αγώνα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μάλαγα εφόρμησε στην αντίπαλη περιοχή, με έναν αμυντικό να... σαβουριάζεται στην προσπάθεια να τον μαρκάρει και έναν άλλον να δείχνει έτοιμος να διώξει την μπάλα προτού εκείνη περάσει τη γραμμή - αλλά εντέλει να μπερδεύεται και να την... καλύπτει, με αποτέλεσμα εκείνη να καταλήξει στα δίχτυα!

Εν συνεχεία, ο Φερνάντες έτρεξε να πανηγυρίσει, με έναν σκύλο στην κερκίδα να πράττει ακριβώς το ίδιο...

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η Ομόνοια το... ΣΗΚΩΝΕΙ μπροστά στο Λαό της - Οι μάχες της Ευρώπης στη σκιά της πρωταθλήτριας

Η Ομόνοια το... ΣΗΚΩΝΕΙ μπροστά στο Λαό της - Οι μάχες της Ευρώπης στη σκιά της πρωταθλήτριας

Στην 8η αγωνιστική των πλέι οφ η Ομόνοια αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και... μετά το ματς θα γίνει η απονομή για την πρωταθλήτρια Κύπρου της σεζόν 2025/26. Στα υπόλοιπα ματς του α' γκρουπ την Κυριακή (10/05) Πάφος-Άρης και Απόλλωνας-ΑΠΟΕΛ για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.